Om mig

Jag som driver Word by Steinwall heter Emma Lindroth Steinwall. Genom Word by Steinwall gör jag skribentuppdrag, skriver frilansartiklar och bloggar. Bloggen berör det som upptar tankarna och fyller vardagen för både läsarna och mig; som vad vi längtar efter, människorna vi bryr oss om, träning, sömnsvårigheter och den eviga kampen mot tiden. Jag föreläser gärna, och planerar självklart att skriva fler böcker.

fixad2

Sedan 2016 är jag egenföretagare och projektledare för nätverket Öppna företag. De senaste åren har jag arbetat med kommunikation, som redaktör på Ringhals kärnkraftverk. Innan dess var jag bland annat marknadsassistent på Sahlgrenska Science Park, skolfotograf på Photomic och frilansskribent för Plaza Interiör. Jag är utbildad med 150 högskolepoäng på Lunds universitet och Högskolan i Halmstad, med svenska och statsvetenskap som huvudämnen, och har också kortare utbildningar inom copywriting och marknadsföring.

Jag bor i Varberg med Niklas Steinwall och våra tre barn, och ägnar dagarna åt jobbet, familjen, träning och vänner men framför allt många funderingar över vad som är rätt val i livet.

Värderingar

Möjligheten att njuta av livet är en förmån som ska användas – med både ödmjukhet och tacksamhet. Jag brinner för jämställdhetsfrågor men väljer mina debattforum. Jag tror att människan i vår kultur har stora möjligheter att påverka sitt liv, och ett ansvar för dem som inte har det.

Allt arbete som utförs av Word by Steinwall görs inom ramarna för respekt, kvalitet, mod och livsglädje.