Författarskap

Att skriva en roman, är mångas dröm. Även min. Efter år av oregelbundet skrivande och redigerande, hopp och hopplöshet, ska min roman Det röda året äntligen publiceras! Den ges ut på Hoi förlag i april 2021 och jag är enormt glad för att att tillsammans med Hoi göra mitt manus till en riktig välarbetad och attraktiv bok. Mer om detta kommer snart.

tangentbord-800

Det röda året, är en fiktiv relationsroman uppbyggd kring hemligheter och längtan. Den har en lättsam ton men tydlig kärna av allvar, och den är formad som ett års familjehistoria för en svensk-judisk familj i göteborgsmiljö.

Under tiden som utgivningsprocessen pågår växer min andra berättelse, som är helt fristående från Det röda året och ännu utan namn. Även denna bygger på relationer men temat är istället skuld och den berör svåra beslut, känslan av ensamhet och att vara sann mot sig själv.

Som i allt jag skriver vill jag beröra genom igenkänning och våga säga det många av oss känner, men som sällan nämns. Jag vill säga det svåra, på ett enkelt sätt. Jag vill underhålla, men samtidigt väcka funderingar.

Vill du följa mitt författarskap så följ gärna min blogg.

  • Trust the process | Word by Steinwall
    7 februari, 2016 at 13:31

    […] Författarskap […]